Jacolien van Dijk

Onderwijs | Professional | Organizer

AANBEVELINGEN


SEPTEMBER 2020 - Lisse - oudleerling Griftland College

"Jacolien heeft mij jaren geleden wiskunde gegeven op de middelbare school. Ik vond wiskunde een ontoegankelijk en lastig vak, maar zij wist het zó uit te leggen dat het begrijpelijk én leuk werd. Uiteindelijk ben ik geslaagd met een 8,2 voor mijn wiskunde-examen, en dat is absoluut aan haar te danken. Ik raad haar absoluut aan!" (Bron: Superprof)


"ZIJ WIST HET ZÓ UIT TE LEGGEN DAT HET BEGRIJPELIJK ÈN LEUK WERD"


SEPTEMBER 2020 - Lisanne - oudleerling Griftland College

"Jacolien geeft hele fijne wiskunde B en D lessen. De lessen waren altijd goed voorbereid en alles werd duidelijk uitgelegd.
Daarnaast is ze ook erg betrokken bij de leerlingen en de sfeer in de klas"
(Bron: Superprof)


SEPTEMBER 2020 - Gianni - oudleerling Griftland College

"Betere wiskunde-lerares hadden wij ons niet kunnen wensen (vooral in 5-en 6VWO); gestructureerd, enorm vaardig, en met veel oog voor de leerling!" (Bron: Superprof)


SEPTEMBER 2020 - D - oudleerling Griftland College

"Jacolien was mijn lerares en mentor op het Griftland College in Soest. Ik was een student die vanuit de CITO een aanbeveling MAVO/HAVO ontving en mede dankzij Jacolien heb ik succesvol VWO weten af te ronden en daaropvolgend een studie (bachelor en master) werktuigbouwkunde aan de TU Delft. Zonder haar passie had mijn toekomst er anders uitgezien. Zij wist haar passie voor wiskunde en studeren bij mij over te brengen. Dit ben ik haar nog altijd dankbaar! Voor mij verdient Jacolien, met pluim, de titel Superprof!"  (Bron: Superprof en LinkedIn)


"ZONDER HAAR PASSIE HAD MIJN TOEKOMST ER ANDERS UITGEZIEN!"


SEPTEMBER 2020 - Timo - oudleerling Griftland College

"Jacolien gaf mij van 3 vwo tot 6 vwo wiskunde. Ik waardeerde altijd haar individuele support en uitleg. Na een 3,4 op mijn toets heb ik met Jacolien samen gezeten en heeft ze het onderwerp uitgelegd op een manier die ik goed snapte. Haar persoonlijke stijl van lesgeven stimuleerde mij om door te zetten en niet te snel te denken 'dit snap ik niet'. De herkansing heb ik foutloos gemaakt. Zij wist mij te motiveren omdat zij potentie (en motivatie) zag die ik op dat moment zelf niet zag. Door haar heb ik moeiteloos (en met veel interesse) mijn statistiek op de uni gedaan. Absoluut een fijne lerares!" (Bron: Superprof)


SEPTEMBER 2020 - Mellisa - oudleerling Griftland College

"Jacolien was mijn mentor en wiskundelerares op het vwo. Wiskunde gaf ze altijd met veel enthousiasme en ook als mentor stond ze altijd voor mij klaar. Ik raad haar enorm aan, want naast wiskundelerares is ze ook een heel warm persoon en wens ik haar al het goeds in het leven!" (Bron: Superprof)


AUGUSTUS 2020 - Armin - oudleerling Griftland College

"Jacolien was mijn leraar/mentor. Ondanks vele onvoldoendes in de brugklas zag ze het in mij zitten en besloot ze mee te helpen om mij naar 2 Havo te laten gaan. Niet alleen heb ik daarna mijn Havo diploma gehaald zonder te blijven zitten maar ook mijn Bachelor Business Administration. Momenteel werk ik voor een multinational in het buitenland en ben ik blij dat mij leraar verder keek dan mijn onvoldoendes in de brugklas...." (Bron: Superprof)


"IK BEN BLIJ DAT MIJN LERAAR VERDER KEEK DAN MIJN ONVOLDOENDES IN DE BRUGKLAS"


AUGUSTUS 2020 - Henk - economiecollega Griftland College

"Jacolien is een prettige docent. Ze werkt door goed contact met je te zoeken. Je leervragen vormen het vertrek voor haar aanpak. Als haar oud collega heb ik haar inbreng voor een beter onderwijs altijd enorm gewaardeerd. Van harte aanbevolen!" (Bron: LinkedIn)


AUGUSTUS 2020 - Aranka - oudleerling Griftland College

"Jacolien biedt veel structuur tijdens haar uitleg. Ze heeft veel geduld en legt het gerust meerdere keren uit. Erg fijn! " (Bron: Superprof)


AUGUSTUS 2020 - Esther - moeder van Thijmen en franscollega Griftland College

"Ik ben een ex collega en ook moeder van een oud leerling van Jacolien. Zij is fantastisch goed in het duidelijk uitleggen van wiskunde, heeft veel geduld en rust en heeft duidelijk plezier in haar vak. Ze weet de leerling altijd weer te motiveren, is behulpzaam en vriendelijk. Heel prettig in de omgang, mensen voelen zich snel op hun gemak bij haar en ze schat goed in welke manier van uitleg bij de persoon past! Die combinatie van eigenschappen zie je maar bij weinig docenten. Echt aanrader, topper!" (Bron: Superprof)


AUGUSTUS 2020 - Sven - oudleerling Griftland College

"Drie jaar heb ik les gehad van Jacolien. Ze stond altijd enthousiast voor de klas, en dat ging gepaard met een bewogen houding naar de leerlingen toe. Of je nu moeite had met de stof of extra uitdaging zocht, Jacolien zag je staan en maakte een praatje met je. Zit je in een dip? Jacolien biedt hulp. Een bemoedigend gesprek na een toets nadat een toets plots minder ging is voor mij nog steeds een bijzondere herinnering. Deze interesse in de leerlingen gaat gepaard met een beheersing van het vak: ze weet waar ze het over heeft, en weet dit op de meest simpele to-the-point manier uit te leggen. (Iets wat velen zullen waarderen bij een vak als wiskunde!) Ik heb een hele lijst met wiskundige ezelsbruggen van haar geleerd, die ik nog steeds weet. Kortom, echt een superprof." (Bron: Superprof)


AUGUSTUS 2020 - Hans- concierge Griftland College

"Was een super collega op het Griftland College.
Een hele goede wiskundedocent in de bovenbouw.
Is altijd nog jammer dat ze weg is gegaan."
(bron: Superprof)


AUGUSTUS 2020 - Milou - economiecollega Griftland College

"Jacolien is een top-docent! In de tijd dat we op dezelfde middelbare school les gaven waren de leerlingen erg enthousiast over haar.
Ze kan goed en geduldig uitleggen, heeft veel vakkennis en staat dicht bij de belevingswereld van een jongere."
(bron: Superprof)


AUGUSTUS 2020 - John - wiskundecollega Griftland College

"Topdocent en Topmens !
Zeer sterk in wiskunde en heldere uitleg.
Maar bovenal meedenkend inspirerend en motiverend. Iemand met oog voor de ander !"
(bron: Superprof)


"TOPDOCENT EN TOPMENS!"


JULI 2020 - Lizette - moeder van Floris (bijles op afstand)

"Jacolien heeft onze zoon begeleiding gegeven bij wiskunde. Ze nam echt de tijd voor hem: vragen werden net zo lang besproken totdat hij het echt snapte. Ze sprak hem op een prettige manier aan op gemaakte afspraken, wat hem hielp om deze ook daadwerkelijk na te komen. Ook was er ruimte voor humor, wat zorgde dat hij het ook 'gezellig' vond. Hij had het gevoel dat elke sessie van een uur snel voorbij ging. Doordat Jacolien complimenten gaf, voelde hij zich niet onzeker als hij stof niet begreep en vragen stelde. Al met al vond hij de begeleiding heel fijn. We bevelen Jacolien dan ook van harte aan!" (bron: LinkedIn)


JUNI 2020 - Mark - vader van Michiel (bijles op afstand)

"Jacolien heeft mijn zoon de afgelopen maanden online afstandslessen gegeven voor wiskunde A als voorbereiding op zijn VWO examen. De lessen waren erg goed en hebben enorm geholpen bij het verbeteren van zijn resultaten. Dat de lessen digitaal waren bleek erg handig en met behulp van digitale hulpmiddelen zoals een whiteboard kon hij zijn opgaven oefenen. Huiswerk als voorbereiding en ondersteuning in de les. De uitleg was helder en daardoor kon hij zich goed voorbereiden op de toets. Inzicht en zelfvertrouwen in eigen kunnen werden verbeterd. Ook tijdsmanagement was onderdeel van de les. Ik kan de bijlessen van Jacolien zéér aanbevelen. Mijn zoon is geslaagd! "(bron: LinkedIn)


JULI 2018 - Carla - opleidingsdirecteur van de masteropleiding MEBIT (UM)

"Ik heb Jacolien tussen 2011 en 2013 (toendertijd als begeleider en docent) leren kennen als een goede, gemotiveerde, maar ook erg perfectionistische student, die het zichzelf niet altijd makkelijk maakte. Jacolien werkte zeer zelfstandig en probeerde het uiterste uit zichzelf en uit haar onderzoek te halen, wat bij het onderzoek niet altijd lukt, soms tot frustratie van haarzelf. In de eindthesis van de opleiding, en ook in de tussenproducten, heeft Jacolien echter duidelijk laten zien dat ze heel goed begrijpt wat evidence-based onderzoek doen inhoudt en daarnaast heeft ze een goede houding ten opzichte van onderzoek doen. Het was voor mij als begeleider dan ook heel prettig om een student met een drive en zelfstandigheid als Jacolien te begeleiden." (bron: LinkedIn)


APRIL 2018 - Mariette - teamleider 456 VWO Griftland College

"Jacolien is een zeer professionele 1e graads docente wiskunde. Haar lessen werden didactisch het neusje van de zalm genoemd. Vernieuwend, inspirerend en gebruik makend van haar kennis opgedaan tijdens haar onderzoek in Maastricht. Haar kennis en kunde heeft ze onder collega’s verspreid tijdens zogenaamde vx-werkmiddagen. Maar ook in team- en sectiebijeenkomsten wist ze haar didactische vaardigheden en kennis over andere vormen van lesgeven onder de aandacht te brengen. Leerlingen spreken nog altijd lovend over haar lessen maar ook over de persoonlijke begeleiding die ze aan de leerlingen gaf." (bron: LinkedIn)


MEI 2014 - Koos - rector Griftland College

"Jacolien is een gedreven docent die er hard aan werkt om leerlingen meer hun eigen rol te laten invullen en hen meer hun eigen verantwoordelijkheid te geven. Haar studie met onderzoek onder haar eigen leerlingen heeft haar hierbij meer overtuiging gegeven. De school profiteert hier nadrukkelijk van. Jacolien, o.a. in haar rol als excellentie-coördinator, prikkelt ons voortdurend bij de vernieuwing van ons onderwijs. En het is plezierig samenwerken met haar! " (bron: LinkedIn)


FEBRUARI 2011 - Pieter - bijles LOI-examen Wiskunde voor gevorderden

Ik ben ZEER tevreden over Mevrouw van Dijk. Eerste les, kennis making les en de ooh ZO belangrijke planning maken. Geef goed en duidelijk voorbeelden/trucjes hoe je de sommen beter en makkelijker kunt maken. Maak duidelijk afspraken en komt ze altijd na. Ik heb ook een heel positief ervaring met het manier hoe Mevr. Van Dijk les geeft. Heel prettig. Als ik advies mag geven: Als je huiswerk krijgt, is het niet voor niks. Maak je huiswerk en doe het goed, heb je alleen maar profijt van!! Pieter ( een heel tevreden "student" en met succes mijn LOI Examen, Wiskunde voor gevorderden, behaald) (bron: Marktplaats)

comments powered by Disqus
comments powered by Disqus